TELVILLBemutatkozásCégtörténet

Cégtörténet

Cégünk 1990-ben távközlési hálózatok tervezésével, kivitelezésével kezdte meg tevékenységét, mint GMK. A tevékenység folyamatos bővülése és a vállalkozás technikai fejlődése indokolttá tette, hogy 1992-től Korlátolt Felelősségű Társasággá alakuljunk át.

Cégünk tevékenységének bővítése és a piaci igények kielégítése érdekében bővítettük tevékenységünket az optikai kábelekkel megvalósított földalatti, valamint földfeletti távközlési hálózatok építésével.

Megrendelőink minél teljesebb körű kiszolgálása érdekében, 1999-ben megalakítottuk az Infokommunikációs Üzletágunkat, melynek fejlesztését, tevékenységének bővítését tűztük ki célul. A telekommunikációs szolgáltatások igen széles körét biztosító digitális alközpontok, valamint adatkommunikációs hálózatok aktív és passzív eszközeinek telepítésével, építésével, üzembe helyezésével, szervízelésével állunk Megrendelőink rendelkezésére.

A több lábon állás elvét követve Cégünk 2000-ben megalakította a villamos hálózat építő és szerelő részlegét, mely évek óta eredményesen működik.

A fokozatosan növekvő igényeknek megfelelően tevékenységi köreink folyamatos bővítésével mára az infokommunikációs üzletágunk az építőiparban fellelhető összes gyengeáramú rendszer építésével foglalkozik. Az ország területén önálló részlegeket ill. építésvezetőségeket alakítottunk ki, melyek elsősorban Kelet-Magyarország és Budapest területén tevékenykednek.

A magas szakmai és minőségi színvonalat, a munkát előkészítő és irányító kvalifikált szakmérnökök és technikusok garantálják.

Cégünk stratégiai céljai a meglévő piacaink megtartása, tevékenységeink bővítése a legújabb technológiák alkalmazásával.

Vállalkozásunk nagy gondot fordít - és lehetőséget is ad - munkatársaink szakmai továbbfejlődésére, amit az eddig általunk kivitelezett változatos szakmai feladatok is igazolnak.

Szakmai színvonalunk és a munkák minőségének, valamint a partneri megbízhatóság növelésének érdekében cégünk ISO 9001:2008 és ISO 14001:2004 vállalatirányítási, valamint MSZ 28001-2008 munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszereket működtet.

Díjaink
A megrendelőink és az üzleti világ a munkáink és a díjaink alapján ítéli meg a vállalkozóit.

 
 

Cafetéria
Itt letölthető a 2021-es Cafetéria szabályzat. Letöltés

 
 

Támogatásaink
A TELVILL Kft. támogatta, támogatja a Miskolci Vadasparkot, a Mikulásvonatot és számos Alapítványt.

 
Copyright © 2004 - 2021. TELVILL Kft. Minden jog fenttartva.