A TELVILL Kft minőségpolitikája

TELVILL KFT 1990-től végzi tevékenységét a távközlési- és villamos hálózatok kivitelezése területén. Megalapításától folyamatosan törekszik a megrendelők igényeinek magas színvonalú kielégítésére, a megszerzett piaci részesedésének megtartására, bővítésére, valamint a szolgáltatási színvonalának folyamatos fejlesztésére. Ennek érdekében 1998 óta MSZ EN ISO 9002:1996 szerinti tanúsított minőségbiztosítási rendszert működtet.


A folyamatos fejlődés eredményeként - az időközben megalakított infokommunikációs üzletágat is beleértve - Integrált irányítási rendszer részeként MSZ EN ISO 9001:2001, majd MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert működtet, melyet nemzetközileg elismert független, akkreditált tanúsító szervezettel felügyeltet. 


Erre tekintettel:

 

 

 • A TELVILL KFT legfőbb céljának vevői mindenkori igényeinek - a jogszabályi előírások valamint szakmai követelmények betartása melletti - megértését és maradéktalan teljesítését tartja. Mindent megtesz azért, hogy minden tagja e céllal azonosulva, annak elérése érdekében végezze munkáját. 
   
 • A vezetés kialakította azt a szervezetet és munkahelyi környezetet, amely alkalmas a meghatározott céljai elérésére. A munkatársak teljes mértékű bevonásával, a szükséges erőforrások biztosításával minden lehetőséget megteremt, hogy képességeiket a vállalkozás érdekében kibontakoztathassák. 
   
 • A célok megvalósításának, a vállalkozás hatékony és gazdaságos működésének érdekében kialakított, egymással szoros összefüggésben lévő folyamatait rendszerként kezeli és irányítja. A folyamatok, és azok eredményeinek rendszeres figyelése, mérése során kapott információk és adatok alapján hoz intézkedéseket a rendszer folyamatos javítása érdekében. A folyamatos javítás eszköze a piac, a környezet, a legújabb technológiák valamint technikai megoldások figyelése, és az így szerzett tapasztalatok oktatása, új módszerek bevezetése. 
   
 • A vezetés elkötelezett a minőségpolitikában megfogalmazottak iránt, és mindent megtesz annak érdekében, hogy e célokat vállalkozás tagjain kívül együttműködésükkel beszállítói és alvállalkozói is - a kölcsönös előnyök alapján - támogassák. 
   
 • Társaságunk a CSR (Corporate Social Responsibility) a Vállalatok Társadalmi Felelősségvállalása szellemében társadalmi érdekeket és értékeket is szem előtt tartó irányítási modellt követ.

   

Miskolc, 2009. 11. 01.

Ágoston László
ügyvezető

 

Díjaink
A megrendelőink és az üzleti világ a munkáink és a díjaink alapján ítéli meg a vállalkozóit.

 
 

Cafetéria
Itt letölthető a 2021-es Cafetéria szabályzat. Letöltés

 
 

Támogatásaink
A TELVILL Kft. támogatta, támogatja a Miskolci Vadasparkot, a Mikulásvonatot és számos Alapítványt.

 
Copyright © 2004 - 2021. TELVILL Kft. Minden jog fenttartva.