TELVILLHírek

Miskolci Múzsa Díj – “Miskolc újra a film városa lehetne”

Miskolc – Ágoston László szerint ha a kultúra haldoklik, nincs haladás, jövő. Interjú: Ágoston Lászlóval, a Miskolci Múzsa Díj támogatójával.

Bővebben...

Lezárult a miskolci Digitális Közösség Program második szakasza

Budapest, 2014. február 28., péntek (MTI) - Lezárult a miskolci Digitális Közösség Program második szakasza, amelyben a megyeszékhely járásához tartozó települések lakosai pályázhattak térítésmentes laptopokra, és a használatukhoz kapcsolódó oktatásra - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) pénteken az MTI-vel.

Bővebben...

Szemléletváltás- Adatközpont-dilemmák

Noha a célok hasonlóak, mégis előfordul, hogy az ügyfelek és az adatközpont-szolgáltatók nem egy nyelvet beszélnek. A hazai piac visszaesésének azonban más okai vannak.

Bővebben...

Stratégiai partnerségi megállapodást kötött az NGM és az energia platform a megújuló energia részarányának növelésére

A gazdaságnak nem közömbös, hogy milyen forrásból származó energiát használ, a tárca célja, hogy a megújuló energia nagyobb szerephez jusson - mondta Komoróczki István, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) tervezéskoordinációért felelős államtitkára a Nemzeti Megújuló Energia Platformmal (NMEP) kötött stratégiai partnerségi megállapodás aláírásakor hétfőn Budapesten.

Bővebben...

Díjaink
A megrendelőink és az üzleti világ a munkáink és a díjaink alapján ítéli meg a vállalkozóit.

 
 

Támogatásaink
A TELVILL Kft. támogatta, támogatja a Miskolci Vadasparkot, a Mikulásvonatot és számos Alapítványt.

 
Copyright © 2004 - 2014. TELVILL Kft. Minden jog fenttartva.